Hukukta Yarım Asır: Yılmaz Egemenoğlu'na Armağan 09 Haziran 2021

Birçok başarı hikayesinin ardında vefa duyulması gereken insanlar vardır. Bu sebepledir ki hukuk camiasında çok değerli hukukçulara minnet ve saygı ile vefa göstergesi olarak armağanlar hazırlanmaktadır. Büromuzun da başarı dolu geçmişe sahip olmasının arkasında çok değerli bir hukukçu var: Avukat Yılmaz Egemenoğlu.

Yılmaz Egemenoğlu, 1968 yılında Egemenoğlu Hukuk Bürosu’nu kurarken sahip olduğu vizyonu bizzat kendi eğitiminden geçen insanlara kazandırdı ve o vizyonla Egemenoğlu Hukuk Bürosu bu günlere geldi. Egemenoğlu Hukuk Bürosu, bir hukuk bürosu olmasının yanında aynı zamanda yeni mezun olmuş hukukçular için de iyi bir okul olma hedefini hiç değiştirmeden birçok kaliteli avukat yetiştirerek başarısını gösterdi. Bu başarının temel yapı taşı büromuzun kurulduğu ilk günden bu zamana dek sahip olduğu bu vizyon oldu.

Egemenoğlu Akademi olarak bizler de ‘vefayı ve samimiyeti’ başlıca prensip yaparak kurucu ortağımız sayın Yılmaz Egemenoğlu’na elinizdeki bu değerli çalışmayı hazırladık. Bu çalışma, büromuzun öğretiminden geçmekte olan stajyer avukatlarımızın ve stajlarını büromuzda tamamlamış genç avukatlarımızın katkılarıyla hazırlanmıştır.”

Dergimizin tamamına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.
http://www.egemenoglu.av.tr/tr/yayinlar
 
YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=jUqbmk6kgEA
 
 
 

Diğer Haberler