Hukuk Sektörü Ekonomik Analizi - Beyaz Kitap 28 Şubat 2019

Hukuk Sektörü Ekonomik Analizi - Beyaz Kitap akademik çalışmasının ‘outside counsel’ oturumu 27 Şubat’ta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Nafi Baba Tekkesi’nde gerçekleştirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gökhan Özertan ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü  Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ceyhun Elgin ile İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Erem Ateşağaoğlu’nun emekleriyle hazırlanacak olan Hukuk Sektörünün Ekonomik Analizi ile alakalı Beyaz Kitap çalışmasının Türk ekonomi yazınında bir ilk olacağı ifade edildi.

Ülkemizdeki hukuk sektörünün analizi, sektörün iktisadi manada gelişimi ve teknolojik gelişmelerin hukuk sektörüne etkileri gibi bir çok önemli konulara değinildi.

Outside counsel paneli katılımcıları arasında;  Egemenoğlu Hukuk Bürosu Yönetici Ortak Avukatı Yunus Egemenoğlu ile birlikte Ümit Hergüner, Serdar Paksoy, Fethi Pekin, Selin Bayar, Umut Kolcuoğlu, Barlas Balcıoğlu, Seyfi Moroğlu, Muhammet Aksan, Meltem Akol, Gökhan Ahi, Mehmet Durakoğlu, Emre Derman, Can Yeğinsu, Sinan Utku, Ziya Akıncı , Utku Çoşar, İdil Çağa, Yalım Akmenek, Itır Çiftçi  gibi hukuk sektörünün önde gelen isimleri vardı.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek ikinci oturum için çalışmalar yürütülmektedir.

Diğer Haberler